Skab Ro i Dig v. Helga Friis Thorstein

    

8 ugers intensiv og evidensbaseret MBSR, (mindfulness baseret stress reduktion) forløb 

Nu også på Syd Fyn

Små hold á max 8, i rolige, venlige og lyse omgivelser meget tæt på naturen.

Undervisningen foregår i mit eget lille hus helt tæt på og i natur: Nyløkke 2 – 5600 Fåborg

Forløbene er onsdag aftner fra 17:30 – 20:00.

Opstart d. 21. august – Slut d. 9. oktober 2019

inkl. én dag i fordybelse, lørdag d. 5. oktober 2019 fra 9:30 -15:30

MBSR programmet er globalt det allermest videnskabelige og gennemtestede og velafprøvede mindfulness program. Det er udviklet i 1976 af Dr. Jon Kabat-Zinn, University of Massachusetts, og Dansk Center for Mindfulness, Aarhus Universitet, uddanner MBSR lærer i samarbejde med University of Massachusetts.

På mine 8 ugers forløb bliver du venligt, og intensivt trænet i, hvordan du kan bringe mindfulness / bevidst nærvær ind i dit liv, til forbedering af såvel dit helbred, din livskvalitet generelt, og til glæde for både dig og dermed også dine relationer. Du kommer til at træne både dit mentale helbred, og dit fysiske helbred.

Du kommer til at øger din koncentrationsevne, din mental fleksibilitet og klarhed, kropsbevidsthed, beslutningsevne og performance. Samtidig minimeres du dine negative mentale mønstre og din stress, og det giver meget større mulighed for en bedre samarbejdsevne, kommunikationsevne, relationskompetence, kreativitet og innovation. Kroppen frigøres for stressorer, den slapper af, regulerer og helbreder lettere sig selv. Endvidere øges din evne til empati og dermed forøger du dine muligheder for en inkluderende et langt større og mere rummelig holdning til dig selv, og til andre.

Forløbet vil være en vekselvirkning med teoretiske oplæg, mindfulness meditations øvelser, med stor fokus på åndedrættet, og bevidst nærvær på hvad vi sanser lige nu. Der er kropslige lette og blide mindfulness yoga øvelser, hvor alle kan være med, uanset evt. fysiske begrænsninger.

Det hele er med til at udvikle hjernen, skabe en større fokuseringsevne, samt kontrol af tanker og følelser. Mindfulness  er med til at bringe os i en dybere kontakt med os selv, vores krop og med stor respekt til dens grænser. Vi åbner hjertet og sindet op, træner med stor venlighed og åbenhed til det hele – uanset hvad som måtte dukke op, er vi er med det.

Du kan læse meget mere om det evidensbaseret forløb her

Du skal indstille dig på at få hjemmearbejde, hvor du forpligtiger dig selv, til at træne mindfulness meditationer minimum 30-45 min., ca. 6 dage om ugen, uanset om du bryder dig om det – så blot gøre det! Fordi det hjælper dig så meget.

Efter 8 ugers forløbet, vil du opleve så meget mere energi, og du har fået en erfaring med dig, til at du – hvis du ønsker det – kan gøre brug af mindfulness meditation resten af dit liv. Uanset hvad du måtte vælge efter et 8 ugers forløb, så kan du ikke undgå at forbedre din livskvalitet væsentligt. Du vil  føle dig mere levende, vågen og tilstede med alt du måtte opleve – lige nu!

Jeg vil stå til fuld rådighed – ved behov – pr. mail, sms og mobil under hele forløbet.

Alle kan have stor gavn af forløbet, men jeg tilråder det ikke ved akut opstået kriser, svær depression, psykoser eller et aktivt misbrug.

Pris: kr.3.400,- (kan betales i rater). I prisen er inkluderet 26 timers undervisning, undervisnings materiale, lydfiler m. guidede meditationer, yoga øvelser, kaffe/te, frugt/nødder til pauserne. Ved tilmeldning betales et depositum på kr. 500,-

Praktisk: Der er stole, meditations puder, tæpper, yogamåtter mm til rådighed, men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe eget, hvis du ønsker det.
Kom i god tid – vi starter præcis. Ved fravær, venligst send en sms på: 2246 8688.

Der bliver en GRATIS informationsaften også på: Nyløkke 2 – 5600 Fåborg

onsdag d. 7. august 2019 fra 18:30 – 20:00.

Tilmeldning er nødvendig enten via mail: [email protected] eller på: 22468688

Der vil inden forløbet starter, blive en enten telefonisk, eller et personligt møde med mig.

Ved yderlig ønske om information, kontakt venligst mig på mobil nr. 2246 8688 eller på min mail: [email protected]

Tilmeld dig herunder og husk at skrive hvilket kursus du ønsker, samt indbetale et depositum på kr. 500,-

Herefter kontakter jeg dig per. mail, for at aftale nærmere omkring forsamtalen.

Har du yderlige spørgsmål, inden du vælger at tilmelde dig, så venligst skriv dem ned herunder, og jeg vender meget snart tilbage til dig. Du er også meget velkommen til at ringe til mig,

Betaling via MobilPay: 2246 8688

eller på konto: 5079 – 0002610615

“Mindfulness kan beskrives, som det at være bevidst opmærksom på de oplevelser der udfolder sig i det nuværende øjeblik, uden at dømme – med en holdning af åbenhed, nysgerrighed og venlighed”

– Jon Kabat-Zinn

Tilmelding til 8 ugers MBSR / Mindfulness forløb....