Skab Ro i Dig v. Helga Friis Thorstein

“Gå foråret i møde med større nærvær”


8 ugers intensivt Mindfulness (MBSR) forløb

Ved Den Milde Kyst by Asaa, Nordjylland

Små hold á max 8, i meget rolige, venlige og lyse omgivelser og vi er tæt på naturen.

Forløbene er onsdage og starter d. 4. april 2018 – Slutter d. 23. maj 2018, inkl. Fordybelsesdag d. 5. maj

Mine 8 ugers kursuser er opbygget efter MBSR programmet, som Jon Kabat-Zinn har udviklet, og deri har jeg krydret det med mine egne erfaring, fra mange af mine dygtig læremester rundt om i Danmark og den øvrige verden,  på de udannelsesforløb, retreats og kurser jeg har været på igennem de sidste mere end 11 år.

På mine kurser lære du, via mindfulness meditations øvelser og mindfulness yoga, at styrke din egen evne – dit eget selvhealende jeg, til at blive langt mere bevidst nærværende til dit liv, med fuld opmærksomhed på de øjeblikke der ér og kommer. Du lære at acceptere situationer, helt som de er – uanset hvad de bringer med sig. Du lære at være ikke-dømmende, både overfor dig selv og overfor andre. Du får et langt større overskud og overblik på og i din dag – uanset hvad den bringer med sig. Du lære at kunne håndtere stress situationer, svære følelsesmæssige reaktioner og fysisk smerter.

Der vil være en vekselvirkning med lidt teoretiske oplæg, mange simple mindfulness meditations øvelser, med stor fokus på åndedrættet, og bevidst nærvær på hvad vi sanser lige nu. Der er kropslige lette og blide mindfulness yoga øvelser, hvor alle kan være med, uanset evt. fysiske begrænsninger.

Det hele er med til at udvikle hjernen, skabe en større fokuseringsevne, samt kontrol af tanker og følelser. Mindfulness  er med til at bringe os i en dybere kontakt med os selv, vores krop og med stor respekt til dens grænser. Vi åbner hjertet og sindet op, træner med stor venlighed og åbenhed til det hele – uanset hvad som måtte dukke op, er vi er med det.

Du skal indstille dig på at få hjemmearbejde, hvor du forpligtiger dig selv på at træne mindfulness meditationer minimum 30-45 min., 6 dage om ugen, uanset om du bryder dig om det – så blot gøre det! Fordi det hjælper dig.

Efter 8 ugers forløbet, vil du opleve så meget energikraft og du har fået en erfaring med dig, til at du – hvis du ønsker det – kan gøre brug af mindfulness meditation resten af dit liv. Uanset hvad du måtte vælge efter et 8 ugers forløb, så kan du ikke undgå at forbedre din livskvalitet væsentligt. Du vil  føle dig mere levende, vågen og tilstede med alt du måtte opleve – lige nu!

Jeg vil stå til fuld rådighed – ved behov – pr. mail, sms og mobil under hele forløbet.

Alle kan have stor gavn af forløbet, men jeg tilråder det ikke ved akut opstået kriser, svær depression, psykoser eller et aktivt misbrug.

1. og 8. forløb er fra kl. 17:30 – 20:30 – øvrige forløb kl. 17:30 – 20:00.

Fordybelsesdagen d. 5. maj er fra kl. 9:00 – 16:00.

Ordet Mindfulness er et gammelt ord der oprindeligt stammer fra østen – fra buddhismen. Det blev indført til vesten i forbindelse med behandling af stress, angst og depression, og det har en yderst veldokumenteret fysiologisk påvirkning af vores centralnervesystem.

Føler du et manglende overskud i din hverdag? Er du træt, udkørt, sover dårligt, har du svært ved at finde en ro i og rundt om dig? Har du stress symptomer – måske sygemeldt pga. af stress? Føler du dig nedstemt – måske ramt af depression? Har du fysiske smerter – er dit liv hæmmet pga. af disse?

Uaset hvad du har med i din “bagage”, så har du måske et ønske om forandring og søger en måde at løse op på.

Mindfulness er ikke en hurtigt problemløsende vej at gå. Det er langt mere en livsstilsændring, og en måde at have et ønske om at forholde sig til sig selv og sit liv på… også selvom livet til tider er svært. Med mindfulness meditation i dit liv, vil du – med tiden – opleve at du kan forholde dig til

“Livets bølger” uanset hvor store de er, og du vil opleve mere lethed og glæde ved “de små ting”.

Big-wave-e1315296339886

“Mindfulness kan beskrives, som det at være bevidst opmærksom på de oplevelser der udfolder sig i det nuværende øjeblik, uden at dømme – med en holdning af åbenhed, nysgerrighed og venlighed”

– Jon Kabat-Zinn

Pris: kr.3.500,- (kan betales i rater). I prisen er inkluderet undervisnings materiale, lydfiler m. guidede meditationer, yoga øvelser, kaffe/te, frugt/nødder til pauserne. Ved tilmeldning betales et depositum på kr. 500,-

Praktisk: Der er stole, meditations puder, tæpper, yogamåtter mm til rådighed, men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe eget, hvis du ønsker det.
Kom i god tid – vi starter præcis. Ved fravær, venligst send en sms på: 2246 8688.

Der vil inden forløbet starter, blive en enten telefonisk eller et personligt møde med mig.

Ved yderlig ønske om information, kontakt venligst mig på mobil nr. 2246 8688 eller på min mail: [email protected]

Tilmeld dig herunder og husk at skrive hvilket kursus du ønsker, samt indbetale et depositum på kr. 500,-

Herefter kontakter jeg dig per. mail, for at aftale nærmere omkring forsamtalen.

Har du yderlige spørgsmål, inden du vælger at tilmelde dig, så venligst skriv dem ned herunder, og jeg vender meget snart tilbage til dig. Du er også meget velkommen til at ringe til mig, på: 2246 8688

Betaling via MobilPay: 2246 8688

eller på konto: 5079 – 0002610615

Tilmelding til 8 ugers MBSR / Mindfulness forløb....