Det har altid været og er meget vigtig for mig – i mit liv, og i relationen med et andet menneske, er at være mig, autentisk, venlig, imødekommende og lyttende, i kontakt med mig selv, og min indre stemme.

Jeg er udannet Mindfulness Instruktør, MBSR lære fra CFM i Århus og CFM i USA. Har en Pædagog uddannelse, fra VIA. Mit Bachelor projekt omhandlede ’ankerkendelse i Social Psykiatrien’, som netop har været en stor del af mit arbejdes område i mange år. Der foruden har jeg en Systemisk, Narrativ og terapeutisk overbygning ved DISPUK og WIOL, da den systemiske tilgang er i tråd med mange af mine livsværdier, mit menneskesyn og mit samarbejde med mennesker.

“At enhver gør sit bedste,
ud fra de forudsætninger man har.”

Jeg er certificeret og godkendt akupunktør ved NADA Danmark, SOSU-assistent og kontor-assistent.
Mit arbejde med mindfulness/MBSR er skabt ud fra en egen dyb egen interesse i at meditere, og leve mit eget liv mere bevidst og i kontakt med hvad jeg har med at gøre i det enkelte øjeblik. Min allerstørste hensigt er, at møde mennesket lige nøjagtig der hvor de er, og med det de har med sig. Møde mennesket i dets eget ønske om udvikling – gennem det selvhelende potentiale, som vi alle har/er født med. Med en venlig nysgerrighed, professionelt og med et åbent og varmt hjerte. Være til rådighed, udforske, blive klogere på det liv der er i den enkelte, og skabe mening, åbne op og give mulighed for, at den enkelte kan se nye handlemuligheder.
Derfor er jeg også selv til stadighed på retreats rundt om i Danmark og i udlandet. Modtager personlig supervision af dygtige og anerkendte lærer, og er med i fora, erfa og supervisions grupper. Forfiner, vedligeholder og fordyber mig i min egen daglige praksis, både indenfor yoga og indenfor den buddhistisk meditations tradition, hvorfra mindfulness har sine rødder.

“Være til rådighed, udforske, blive klogere på det liv der er i den enkelte, og skabe mening, åbne op og give mulighed for, at den enkelte kan se nye handlemuligheder.”